Företagsevent Västkusten / Grebbestad

Företagevent- Västkusten

Här har vi färdiga paket med helhetslösningar samt möjligheten att ”skräddarsy” eventet efter kundens önskemål och behov. Vi tar hand om resor, boende, mat samt aktiviteter hela vägen. Tillsammans med vår samarbetspartner Adrenalin.nu har vi möjlighet att kombinera med fartfyllda events från ett stort spektra.

Grebbestad företagspaket
Vi ser till att ni hämtas med ändamålsenligt fordon t.e.x. buss. På bussen får ni en liten frukostpåse med fralla, juice och frukt. Vi styr sedan kosan mot Grebbestad och ”bryggan”. Väl framme möts vi av skepparen på en fisketurbåt. Vi får en frisk tur mellan kobbar och skär, där vi stannar på vissa heta platser för att pröva fiskelyckan med västerhavets invånare. Har vi turen med oss så får vi några fiskar med på resten av resan.
Vid lunch gör vi strandhugg och skapar tillsammans med professionella kockar en enastående middag (förhoppningsvis på egen fångst). En skön middagsvila, kanske en upptäcktstur på ön medan vi röjer av efter lunchen. Vi tar turbåten tillbaka mot fastlandet och möts av personalen på Everts sjöbod. Här får vi lära oss om Grebbestads diamanter: Ostronen. Vi provar, smakar och låter oss väl njuta av detta havets afrodisiak. En promenad längs de vackra sjöbodarna och sedan är det dags för middagen. Uppe i Everts sjöbod bjuds vi på västerhavets alla läckerheter, här sitter vi med havet alldeles intill oss och vågorna kluckar under bryggan samtidigt som solen går ner i horisonten. När alla är mätta och belåtna så kommer bussen och hämtar oss precis utanför.

– Transport till Grebbestad
– Fisketur/skärgårdstur med turbåt.
– Matlagning / Lunch på en ö.
– Ostronskola inkl. champagne
– Skaldjursbuffé i sjöbod
– Transport hem

Ex. på tillval: Limousinebuss, Ribbåt, Vin/öl/whiskyprovning. Fäktning, Paintball, Bubble football.

Pris: Offert.

Vi kan även arrangera liknande event i Göteborg. Hör av er för offert

flugfiske
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Bilder från tidigare företagsevent