Familjefiske

Familjefiske i Stockholms skärgård

Familjefiske – Ta ut din son eller dotter och fånga fisk. Många föräldrar har barn som inte tror på att det finns fisk i vattnet efter otaliga försök att fånga en fisk på sommarlovet.
En härlig dag tillsammans med familjen till sjöss blir ett oförglömlig upplevelse och en minisemester! Kanske tar ni även med farmor och farfar.
Våra större båtar känns också för de mindre barnen som en mycket säker och bekväm plats att tillbringa dagen på. Meningen är ju att ni alla ska ha en lugn vistelse på sjön.

Priser :
Halvdag – inklusive 2 personer (vuxna eller barn) 3700kr
Barn upp t.o.m 4 följer med gratis, varje barn 5 upp till 14 betalar 500 kr. Tillkommande person 900 kr. Priser är inkl.moms.

Max 2 barn gratis per sällskap.

I sällskap med 5 pers eller fler tar vi normalt någon av våra större båtar, i dessa sällskap betalar alla barn som vuxna.

Heldag – inklusive 2 personer (vuxna eller barn) 5000 kr
barn upp t.o.m 4 går gratis, varje barn 5 upp till 14 betalar 700 kr, tillkommande person 1100 kr. Priser är inkl.moms.
Max 2 barn gratis per sällskap.

I sällskap med 5 pers eller fler tar vi normalt någon av våra större båtar, i dessa sällskap betalar alla barn som vuxna.

Utrustning:
Flytväst, flytoverall till de vuxna och fikakorg ingår. Lunch medtages, kan dock även arrangeras om önskemål finns.

Fiskeutrustning:
Vår specialitet är spinnfiske efter havsöring, gös, gädda, näbbgädda och abborre. Vi fiskar med moderna skeddrag (kompositbeten), wobblers, jiggar och jerkbeten. Såväl haspel- som multirulle används. Vi tar även med oss några alternativa spön och rullar i båten, som du kan testa för att lära dig nya tekniker och känna på det senaste i materialväg.

Villkor:
-Gäller lördagar, söndagar och helgdagar, juli och när den bokas 7 dagar innan turen.
-Är ni upp till 5 personer, varav några är barn så tar vi normalt vår Sea Pro (7,30cm lång, 2,59cm bred), är ni 6 eller 7 personer tar vi någon av våra större båtar.
-I fall av att utrustning för mer än 500.- inkl moms per båt/guide förstörs eller kastas bort, betalas detta kontant på plats eller så faktureras detta.
-Avbokning 14 dagar innan eller senare innebär att ert presentkort förbrukas eller full fakturering på beställd aktivitet.
-Väderförhållanden – vid dåligt väder ställs bara turen in i fall att det innebär fara att vara till sjöss

flugfiske
flugfiske
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Bilder