Sommarfiske / Blanklaxfiske i Mörrum

Majlaxfiske/Blanklaxfiske i Mörrum

Maj är magiskt för laxfiskaren. Då är det blanklaxfiske som gäller. Att få vistas vid en å som Mörrum när de stora nystigna blanklaxarna anländer är otroligt spännande. Naturen klär sig i grönska och fågellivet är fantastiskt. Vi har här fiske på hela Kronolaxfiskets sträckor samt även för grupper på de privata sträckorna där det ingår boende och guidning.


Sommarfisket

Under juni, juli och augusti stiger det väldigt mycket fisk i Mörrum. Temperaturen i ån är nu väldigt viktig, och ett ordentligt skyfall med en sjunkande temperatur i ån, kan medföra stor aktivitet på fisken. Så här års så finns det lax och havsöring i olika storlekar i ån. Kommer man en svalare period så kan man ha sitt livs fiske. Ån är inte så hårt fiskad och det är gott om fisk. Följ med på blanklaxfiske i Mörrum.

Maila för prisuppgifter övriga maj – julifiske

blanklaxfiske
blanklaxfiske

Jim Larsson med lax 15,6 , 15 maj. Foto: Ulf Sill

Majlaxfiskeresa 28 – 31 maj

I maj kommer storlaxen i allt större mängd till Mörrum, och i slutet av denna månad har man goda chanser att komma i kontakt med dessa gigantiska silvertorpeder.
Dessa dagar har vi en resa till de privata sträckor vi förfogar över.

I resan ingår fiske, boende i dubbelrum.

-Ankomst till huset 17:00 den 28:e Maj.
-Incheckning och genomgång av fiskeregler mm.
-Lottning eller överenskommelse om fiskestart och sedan kör vi igång.
-Vi fiskar fram till 16:00 den 31/5.
-Huset ska vara utcheckat 15:00.
-Mat m.m. gör gruppen upp själva hur de vill lösa det. Många tycker om att hålla gemensamma måltider, och låter därigenom också vattnet vila lite till nästa fiskepass.

Pris:
4200:-

blanklaxfiske

Jonas Andersson med lax 14,22 kg, 8 juni.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
blanklaxfiske