Drop in fiske

Drop in fiske – fiske i Stockholms skärgård

Många önskar komma ut på en fisketur med guide men har av olika anledningar inte möjlighet till det. Kompisarna kanske inte kan, några har blivit sjuka eller du har inte ett gäng att ha med dig för att hyra båt med guide. Detta har vi ändrat på genom “Drop In” Fiske. Ett fint tillfälle att träffa andra sportfiskare!

Så här går det till:
På utsatta datum är vi startklara, ofta är det första Söndagen i varje månad men det kan variera lite.

Kl 09.00 träffas vi i Vaxholms hamn, där vi även avslutar dagen ca kl 16.30. Betalning sker på plats innan turens start, alternativt via faktura innan turen.

Kontakta oss och anmäl ditt intresse för att följa med. Vi kör när det är tre anmälda personer. Vi meddelar via telefon, e-post eller SMS så fort vi har 3 anmälningar, dock senast på fredagen kl 12.00 innan turen hör vi av oss med besked. Anmäla kan du dock göra fram till 22.00 kvällen innan avgång.
Du står för egen lunch, varm och kall dryck ingår samt lite tilltugg. Utrustning har vi samt flytoverall el. flytväst beroende på väderlek.

Pris: 1 790 kr inkl. moms.

Betalning sker på plats innan turens start. Har du presentkort och inte dyker upp förbrukas kortet. Kostnadsfri avbokning 48 timmar innan avgång. Dyker du inte upp skickar vi en faktura. Turen ställs bara in om vi har färre än tre gäster eller väderleken medför fara.

Utrustning
Vår specialitet är spinn-fiske efter havsöring, gös, gädda, näbbgädda och abborre. Vi fiskar med moderna skeddrag (kompositbeten), wobblers, jiggar och jerkbeten. Såväl haspel- som multirulle används. Vi vill gärna veta i förväg lite om dig som fiskare så att vi kan anpassa utrustningen till just dina förutsättningar. Vi tar även med oss några alternativa spön och rullar i båten, som du kan testa för att lära dig nya tekniker och känna på det senaste i materialväg.

flugfiske
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Bilder