Flugfiskekurs 2 dagar

Flugfiskekurs

Här har vi skapat ett upplägg som ska tillfredställa både den lite erfarne flugfiskaren samt nybörjaren. Vi bygger dessa kurser på ett sätt som ska skapa en gemenskap i gruppen som liknar en fiskeresa och gör det till en upplevelse utöver det vanliga när det gäller fiske. Vi håller således ner deltagarantalet till max 10 pers (företag upp till 30 pers) för att alla ska få ut så mycket som möjligt av tiden, vilket gör kursen exklusiv och mycket eftertraktad.

Detta koncept passar för företag, klubbar, grupper samt enskilda privatpersoner. Det finns möjlighet att ”skräddarsy” sitt eget event när det gäller denna destination då vi tillsammans med kunden diskuterar fram en form med datum, tider samt innehåll för bästa lösning.

Sommartid: Vi träffas vid flugfiskeanläggningen vid lunchtid  . Där checkar vi in i våra stugor och tar en välkomstfika vid vattnet . Här får vi en teknisk genomgång av en professionell kastinstruktör. Han går igenom de enklaste termerna och berättar om utrustningen. Sedan är det bara att köra igång, med ledning av instruktören och assistans av oss så kommer troligtvis de första fiskarna på land redan innan middag. När vi närmar oss kvällen dukas det upp för middag i en av stugorna. På den senare delen av kvällen kan man välja sin aktivitet efter behag.

På höstkursen träffas vi på kvällen före kursdagen och fiskar hela dagen efter.

I stugan kommer det ev. finnas tillfälle att lära sig lite om flugbindning och givetvis prova på lite själv. Är man är riktigt sugen på att svinga spöt så tar man sig en nattur runt sjön. På morgonen serveras det frukostbuffé med det mesta som önskas. Därefter påbörjas del 2 i kursen. Här börjar det handla lite mer om själva fiskandet.

Aktiviteterna fortsätter med fiske över hela anläggningen. Vid lunch avslutas fisket samt kursen (vår, sommartid) och vi samlas för en avslutningsmåltid och lite tankar om den gångna kursen. Efter det är det fri hemfärd eller så finns det möjlighet för den som vill och har egen fiskeutrustning med sig att fresta fiskarna en stund till.
Kursen går även att boka för grupper och företag utöver våra fastställda kursdatum.

OBS!!! Minst 5 anmälda för att kursen skall genomföras.

Se bloggning från en kurs: Fiskebloggen.se och HÄR
Denna kursen finns även för bara tjejer: Se bloggning

Kursinnehåll

2 stegs flugfiskekurs
1 övernattning i fullt utrustad stuga (4-bädds stugor)
Professionell kastinstruktör
Lån av utrustning

1 välkomstfika
1 frukost
1 lunch
1 middag

Kursdatum 2020

21-22 mars

18-19 april (FULLBOKAD)

16-17 maj (FULLBOKAD)

15-16 augusti (FULLBOKAD)

19-20 september (FULLBOKAD)

17-18 oktober

Pris: 3200:-

”Hej!
Vill bara framföra vårt stora tack för en fantastisk upplevelse med flugfiskekurs i Strömhult! Ett minne för livet! Trevliga människor och härlig miljö, ja kort sagt helt perfekt!! Hoppas kunna få möjligheten att vara med vid ett annat tillfälle. Varma hälsningar från Micael och Annsofi” Nov 2018

Blogg

Läs senaste bloggningen när vi var där senast: 40 bågar i Strömhult!

River Dee

Hitta hit

flugfiske
BOKNINGSFÖRFRÅGAN
River Dee

Bilder – Flugfiskekurs

Filmer