Emån – Lax, havsöringsfiske och Kurs

lax och havsöringsfiske i Emån

Emån är ett av världens mest berömda havsöringsvatten. Snudd på vansinne är att istället för havsöring försöka lura upp en av åns grova laxar. Det är inte många som landas under en säsong men håller en snittvikt på drygt 11 kilo! Vi har fiskat här i drygt 30 år och guidar på lämpliga privatvatten. Säsongen startar cirka 15 maj och slutar vanligen vid midsommar. Deltagare bestämmer datum efter överenskommelse. Deltagarantalet är begränsat till 2 personer. Boende intill Emån, mat m.m. kan arrangeras efter alla tänkbara önskemål och prisklasser. Förhandsbokning nödvändig men ”sista minuten” möjlig. Detta guidningspaket gäller även för havsöringsfisket under vår och höst

Pris per dag/spö
från: 2000:-

2 spön 3000:-

Flugfiskekurs

Varmt välkommen på flugfiskekurs efter havsöring och lax i världsberömda Emån. Vi är lite stolta att vara äldst i Norden inom området och har hållit kurser här sedan 1988!
Kurserna hålls både helger och vardagar. Detta under två perioder vår och höst. Från mitten av mars till början av maj. Sedan slutet augusti till och med september.

Under fiskekursen går vi igenom ”allt” (och lite till) man bör kunna inom det fascinerande flugfisket efter havsöring och lax i strömmande vatten. Detta tillsammans i en mindre grupp där alla har stora möjligheter att få ett individuellt anpassat program efter egna kunskaper, önskemål och krav. Fiskekurserna passar utmärkt även till företag, fiskeklubbar m.fl. Förslag till datum är välkomna.

Boende intill Emån, mat m.m. kan ordnas efter alla önskemål och prisklasser. Deltagare bestämmer datum efter överenskommelse. Lån av redskap, vadare ingår.

Deltagarantalet är begränsat till 6 personer.

Pris per dag/spö
från: 2.850:-

Emån fiske
blanklaxfiske
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Bilder från blanklaxfiske / havsöringsfiske i Emån

blanklaxfiske